PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/04/2011

El Reial Saragossa dóna la sorpresa i s'endú la victòria del Santiago Bernabéu (2-3)

El primer gol ha arribat després d'un greu error de Casillas. El segon, en un penal comès per Carvalho; i el tercer, després d'una autopista per la banda de Ramos

Adrià Soldevila
Els jugadors del Saragossa celebren el tecer gol, obra de Lafita.

BarcelonaCom ja va fer abans de l'anada de semifinals de la Lliga de Campions davant el Barcelona, el tècnic portuguès ha alineat jugadors no habituals i deixa a la banqueta (i no convocats) jugadors titulars indiscutibles com Xabi Alonso, Ronaldo, Di María o Ozil.

En la primera acció compromesa del partit, Ikechukwu Uche ha posat en perill la porteria d'Iker Casillas, però el porter blanc ha aconseguit refusar amb les cames el primer xut a porteria, en el minut 2. A partir d'aquí, el Reial Madrid s'ha fet amb el control del joc i ha creat diverses ocasions, la més clara per part de Kaká, amb un xut llunyà, fort i creuat, que ha marxat fora arran de pal. En el minut 40 de partit i després del domini blanc, Iker Casillas erra en una sortida i regala la pilota a Uche. Aquest cedeix per Lafita, que només ha d'empènyer l'esfèric, fent el primer gol del partit.

En el segon temps, als 10 minuts, Lafita ha penetrat a l'interior de l'àrea i Carvalho, arribant tard a la pilota, l'ha fet caure. L'àrbitre ha assenyalat el punt de penal i el capità Gabi l'ha transformat, firmant el segon gol del Saragossa. Poc abans, Mourinho ha volgut canviar el signe del partit, donant entrada a Marcelo i Di María, en substitució de Nacho i Canales. Sis minuts després del segon dels visitants, el Reial Madrid ha aconseguit reduir distàncies, amb un remat de Sergio Ramos a la sortida d'un còrner. En el 68, Benzema ha tingut l'opció d'empatar, però el seu llançament s'ha estavellat al travesser de la porteria de Doblas. I en un contraatac de llibre, Lafita ha entrat absolutament sol per la banda dreta de la defensa blanca i, encarant la porteria, ha batut Casillas, marcant el tercer gol del Saragossa. A falta de 5 minuts, però, el Reial Madrid ha tornat a reduïr distàncies amb un gol de Benzema, creuant la pilota sobre la sortida de Doblas.

Tot i volcar-se sobre l'àrea del Saragossa i disputar-se sis minuts d'afegit, el Reial Madrid no ha aconseguit empatar i ja suma 3 jornades consecutives sense guanyar al seu estadi.

2 Reial Madrid - 3 Saragossa

Reial Madrid: Casillas; Ramos, Garay, Carvalho, Nacho F. (Marcelo, 53'); Granero (Özil, 60'), Pepe; Canales (Di María, 53'), Kaká, Higuaín i Benzema.

Reial Saragossa: Doblas; Diogo, Obradovic (Paredes, 45'), Jarosik, Silva, Lanzaro (Pinter, 64'); J. López, Lafita (N'Daw, 89'), Ponzio, Gabi; Uche.

Àrbitre: Ayza Gámez (col·legi valencià). T.G: Carvalho i Di María (Reial Madrid); Jarosik, Diogo i Jorge López (Saragossa). T.V: Carvalho, per doble groga.

Gols: 0-1 (40') Lafita. 0-2 (55') Gabi, de penal. 1-2 (61') Sergio Ramos. 1-3 (78') Lafita. 2-3 (84') Benzema.