SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/05/2011

El Girona perd per un contundent 4-0 a Los Pajaritos en el seu darrer partit fora de casa

Amb aquesta derrota, el Girona veu com el Numància els passa a la taula classificatòria i ara tan sols queda un partit a casa, totalment intranscendent

Efe
2 min

SòriaEl Numància ha saltat al camp amb un equip renovat i amb diversos jugadors que s'acomiadaven de qui ha estat la seva afició durant aquesta temporada. En un partit on els dos equips es jugaven només el seu orgull, la disciplina tàctica ha passat a un segon terme i el partit ha estat, en bona part, d'anada i tornada, encara que l'equip local ha sumat més ocasions fins que s'ha posat per davant al marcador.

Sunny ha obert la llauna (m. 27), després d'aprofitar una pilota solta en un rebuig. Només ha estat necessari esperar tres minuts perquè el Numància agafés més avantatge. Cedric va marcar el segon després d'aprofitar una gran passada de Barkero, que ha superat com ha volgut la defensa gironina. Els d'Agné han pogut reduir distàncies, però el porter Diego no ha deixat que s'apropessin al marcador gràcies a diverses aturades de mèrit.

A la represa, el Numància ha gaudit de diverses oportunitats fins que Barkero ha tornat a perforar la porteria de Santamaría per fer el 3-0 al seixanta deixant la reacció en gairebé impossible.

La resta ha estat un homenatge. Primer, entre aplaudiments, s'ha acomiadat Barkero, que jugarà al Llevant la propera temporada. Tot seguit, Cedric. I després, Mario.

Fitxa Tècnica:

4 - Numància: Diego; Flaño, Jaio, Pavón, Nano; Mario (Mikel Álvaro, min. 74), Sunny, Victor Andrés; Barkero, Iñigo Vélez, Cedric.

0 - Girona: Dani Mallo; Luso (José, min. 45), Serra, Noguerol (Jandro, min. 45), Migue, Tébar, Ángel; Chechu, Dorca, Moha (Kiko Ratón, min. 58); Peragón.

Gols: 1-0: Min 26, Sunny. 2-0: Min 30, Cedric. 3-0: min.64, Barkero. 4-0: Min 86, Del Pino

Àrbitre: Ontanaya López (comitè andalús). Targeta groga a Cedric (min. 55) i Mario (min. 72), i al visitant Peragón (min. 89)

Incidències: Estadi Los Pajaritos. Tres mil aficionats.

stats