Un Girona líder suma una nova victòria en la Lliga Adelante (0-1)

El conjunt dirigit per Pablo Manchín ha superat l'Albacete a domicili

G.r
El jugadors del Girona després d'anotar un gol / GIRONA FC

BarcelonaEl Girona FC ha sumat una nova victòria en la Lliga Adelante a domicili davant l'Albacete per un ajustat 0-1. Els homes de Pablo Manchín, d'aquesta forma, lideren la competició estatal després d'aconseguir 5 victòries en aquestes 8 primeres jornades.

El conjunt català, però, ha patit de valent per superar els locals. L'Albacete, molt actiu en atac, ha dominat el joc i ha tingut les oportunitats més clares de gol. La primera, en el minut 12, ha obligat a Becerra a fer una enorme estirada per evitar la diana castellana.

Tot i el domini dels visitants, el Girona, en el minut 26, ha sigut l'equip que ha anotat. Felipe Sanchón, després d'una jugada assajada de córner, ha aconseguit avançar els catalans. L'Albacete, lluny de renunciar al partit, ha seguit posant setge a la porteria rival.

Els seus intents, però, han sigut estèrils, ja que el marcador no s'ha tornat a moure. El Girona, líder de la Lliga Adelante, segueix invicte com a visitant. Els homes de Pablo Manchín, que encara no coneixen la derrota lluny de l'Estadi de Montilivi, estan signant un inici de lliga excepecional.