LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 29/08/2015

Un gol del Lugo al minut 93 tomba el Llagostera

El conjunt gironí no ha pogut sortir viu de l'Anxo Carro després d'un partit tenyit de blanc-i-vermell

Una acció del Lugo-Llagostera / UE LLAGOSTERA

BarcelonaA punt, a punt. El Llagostera no ha sigut capaç d'estrenar el seu caseller particular a la classificació de la Lliga Adelante després de caure a Lugo per 1-0. El conjunt de l'Anxo Carro s'ha imposat gràcies a un gol d'Abel Molinero al minut 93 després d'un partit tenyit de blanc-i-vermell, també amb anades i tornades, amb poc encert i un obús que ha trencat la igualtat i l'escaire de la porteria de René.

Els locals, de la pilota però sense crear excessiu perill, han portat la iniciativa des dels primers compassos del xoc. L'esmentat René, de fet, ha sigut el millor dels jugadors d'Oriol Alsina, aquesta tarda amb la granota de treball per evitar una nova desfeta lluny de casa, en aquest cas.

El bloc visitant ha patit en defensa. Caballero ha estat a punt de trencar la igualtat al minut 9, però la seva rematada de cop s'ha perdut per sobre del travesser de la porteria rival. Només alguna jugada individual de Querol ha inquietat el Lugo, ben col·locat sobre el terreny de joc.

A mesura que han passat els minuts, les accions ofensives i la sensació de perill locals han augmentat. Israel Puerto l'ha tingut a 10 minuts pel final. Primer i últim avís seriós abans que Molinero decidís el partit amb un potent llançament des del balcó de l'àrea. Segon partit i segona desfeta del Llagostera.