Futbol Internacional
Esports Futbol 10/04/2012

El comitè d'àrbitres d'Anglaterra demana disculpes al Wigan de Robert Martínez

L'organisme reconeix que va perjudicar l'equip que dirigeix el tècnic català en l'enfrontament contra el Chelsea, on els blues van marcar dos gols en fora de joc

Efe
2 min
Robert Martínez, entrenador del Wigan

LondresL'entrenador del Wigan, el català Robert Martínez, ha rebut aquest dimarts una trucada del director del comitè d'àrbitres anglès, Mike Riley, per demanar disculpes pels errors d'arbitratge en l'enfrontament del dissabte contra el Chelsea, a Londres.

"Mike Riley m'ha dit que creu que amb el nivell de l'arbitratge que hi ha a la Premier League els col·legiats haurien encertar en aquestes decisions", ha desvelat Martínez, segons informa la BBC.

El conjunt de l'italià Roberto Di Matteo va vèncer dissabte passat per 2-1 al Wigan amb els gols del defensa serbi Bratislav Ivanovic i Juan Mata, ambdós gols en clar fora de joc.

El tècnic del Wigan es va queixar de l'arbitratge, que ha titllat de "vergonyós", en una entrevista posterior al partit. Aquest dimarts, però, el tècnic català ha suavitzat els seus comentaris i ha elogiat el comitè d'àrbitres, després de posar-se en contacte amb ells per demanar disculpes pels errors de dissabte.

"Aquest cap de setmana no vam tenir sort i ja hem patit alguns mals arbitratges aquesta temporada, però hi ha molts equips que també els han tingut. L'important és que ara no ens afecti massa, és part del joc i hem d'acceptar", ha declarat el tècnic.

L'equip del nord-oest d'Anglaterra es troba en la dinovena posició de la lliga anglesa amb 28 punts, empatat amb Blackburn Rovers i QPR ia només un del Bolton, setzè, que en suma 29.

Els homes de Martínez, que van aconseguir vuit dels 15 punts en joc en el mes de març, esperen mantenir el seu bon moment de forma per aconseguir sortir dels llocs de descens.

"No vull seguir parlant dels errors arbitrals. Van evitar que aconseguíssim un bon resultat, però va ser el nostre joc el que ens va permetre estar en aquesta posició d'intentar aconseguir un resultat positiu", ha dit Martínez. "Tenim un grup de jugadors que està acostumat a enfrontar-se a l'adversitat i que mantindrà el seu nivell actual fins al final d'aquesta temporada", ha conclòs.

stats