Reial Madrid
Esports Futbol 11/03/2011

José Mourinho: “Si volen acabar amb el campionat, potser els ajudo i no convoco Casillas”

L'entrenador del Reial Madrid, que ha deixat Cristiano Ronaldo fora de la convocatòria contra l'Hèrcules, ha tornat a fer declaracions queixant-se del tracte de favor al Barça

Redacció
1 min
José Mourinho.

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Surt a escàndol per roda de premsa. José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha assegurat aquest matí que “si volen acabar amb el campionat, potser jo els ajudo i no convoco Casillas per al pròxim partit”.

p { margin-bottom: 0.21cm; } “Les regles no són iguals per a tots. Si no dones les mateixes oportunitats, la competició no és oberta”, ha dit el tècnic portuguès.

p { margin-bottom: 0.21cm; } “Tenim opcions de guanyar tots els partits que queden i lluitarem per això, però no som responsables de la sort d'altres equips. Estem en una situació en què el pròxim punt que perdem, adéu. No sóc ruc i, si augmenta la distància, la Lliga està perduda", ha opinat.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Sobre l'arbitratge del Barça-Arsenal, Mourinho també ha opinat: "L'any passat contra l'Inter ja va passar i contra el Chelsea fa dos, encara va ser pitjor".

Mourinho ha deixat Cristiano Ronaldo fora de la convocatòria contra l'Hèrcules d'Alacant pensant en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Lió.

stats