Futbol Femení
Esports Futbol 23/11/2014

El Sant Gabriel dóna guerra a l'Atlètic de Madrid però no pot evitar caure a zona de descens (3-1)

Un gol de Carla ha avançat les catalanes, que han vist com les matalasseres remuntaven amb gols de Priscila, Esther i Amanda

N.a.
Ángela Sosa, autora d'un dels gols de l'Atlètic de Madrid contra el Sant Gabriel

BarcelonaEl Sant Gabriel ha estat a punt d'allargar la ratxa de bons resultats a Majadahonda, però després d'avançar-se en el marcador amb un golàs de Carla Gómez al minut 4 de partit, ha vist com l'Atlètic de Madrid imposava el seu potencial i capgirava el marcador per acabar guanyant per 3-1. Priscila, al quart d'hora de joc, ja ha tornat a igualar el partit amb un gol de falta directa.

Les matalasseres han seguit gaudint de bones ocasions per completar la remuntada, però han hagut d'esperar al segon temps per certificar el seu triomf. Esther, a un quart d'hora del final, ha trencat la resistència catalana i Amanda, ja a les acaballes, ha fet el 3-1 definitiu. El resultat, sumat a l'empat del Santa Teresa contra la Reial Societat (3-3), torna a deixar el 'Sangra' en posicions de descens, amb quatre punts després d'onze partits.

Derrota del València que afavoreix el Barça

La jornada de diumenge ha donat, de rebot, una bona notícia al Barça, amb la derrota del València a Lezama a mans de l'Athletic, a qui li ha servit amb un solitari gol d'Erika al minut 59, després d'una assistència interior que l'ha deixada sola davant de la portera Mariajo, per tombar un rival directe en la lluita pel títol. La victòria de les basques les situa segones a la classificació, amb els mateixos punts que el Barça, 27, i fa caure el conjunt xe fins al tercer lloc (24). Les blaugranes, però, tenen un partit menys, que recuperaran el pròxim 20 de desembre contra el Rayo Vallecano.