Primera Divisió
Esports Futbol 24/04/2011

L'Hèrcules manté el somni de la permanència davant d'un Dépor que només ha lluitat al final (1-0)

El triomf alacantí ha espatllat el partit 400 de Miguel Ángel Lotina, tècnic del Deportivo, com a entrenador a Primera i complica una mica la situació del conjunt gallec en la classificació

Efe
1 min
Miroslav Dukic.

AlacantL'Hèrcules ha aconseguit una agònica victòria (1-0) que li permet mantenir el somni de la permanència a Primera Divisió enfront d'un Deportivo que només ha buscat amb afany la meta local en els últims instants, durant els quals ha pogut aconseguir l'empat.

El triomf alacantí ha espatllat el partit 400 de Miguel Ángel Lotina, tècnic del Deportivo, com a entrenador a Primera Divisió i complica una mica la situació del conjunt gallec en la classificació.

El gol dels locals ha arribat al minut 60, quan Tiago Gomes ha superat Arabzubía.

Hèrcules, 1: Calatayud; Cortés, Abraham Paz, Juanra (Pamarot, m.71), Peña, Kiko (Rufete, m.82), Farinós (Sendoa, m.77), Abel Aguilar, Drenthe, Tiago Gomes i Trezeguet.

Deportivo, 0: Aranzubía; Manuel Pablo (Laure, m.44), Lopo, Colotto, Morel, Lassad, Juan Rodríguez, Rubén Perez (Adrián, m.76), Guardado, Valerón i Xisco (Juan Domínguez, m.54).

Gol: 1-0. Min.60: Tiago Gomes.

Àrbitre: Ramírez Domínguez. Groga a Drenthe i Peña per l'Hèrcules, i a Morel, Lopo, Juan Domínguez i Juan Rodríguez pel Deportivo.

Incidències: Uns 20.000 espectadors al Rico Pérez.

stats