ASCENS 2A
Esports Futbol 21/06/2014

El Llagostera fa història i és nou equip de Segona Divisió A

El conjunt gironí ha capgirat l'eliminatòria davant el Nàstic després de guanyar 3-1 al Municipal. El partit d'anada a Tarragona havia acabat 2-1

Marta Campderrós
El Llagostera celebra l'ascens a Segona A / TWITTER @UELLAGOSTERA

BarcelonaEl Llagostera és nou equip de Segona Divisió A després de guanyar la tercera i última eliminatòria del 'play-off' d'ascens contra el Nàstic de Tarragona. L'equip gironí ha remuntat l'eliminatòria en el partit de tornada al Municipal de Llagostera, amb un gol decisiu de Nuha al primer minut de la pròrroga (3-1). El partit d'anada, celebrat a Tarragona, havia acabat amb el 2-1 favorable als de Vicente Moreno.

El Llagostera s'ha avançat amb un gol d'Eloy Gila que ha fet esclatar els aficionats gironins del Municipal després d'un inici insípid. Tarradellas ha enviat la pilota al travesser i Eloy, molt intel·ligent, ha recollit el rebot per foradar la porteria tarragonina (minut 29, 1-0). A partir d'aleshores, el partit s'ha tenyit de color local. Els d'Oriol Alsina han treballat molt bé al darrere, amb una defensa sòlida i contundent que ha frenat qualsevol acció d'atac del Nàstic.