Espanyol
Esports Futbol 16/09/2012

L'àrbitre ha expulsat Pochettino per haver dit: "Això és una puta vergonya"

El col·legiat, Pedro Jesús Pérez Montero, també ha escrit que l'entrenador de l'Espanyol l'ha anat a veure després del partit cridant "a veure què escrius a l'acta"

M. Molina
1 min
Mauricio Pochettino, durant el partit entre l'Espanyol i l'Athletic Club

CornellàL'àrbitre ha expulsat Mauricio Pochettino per haver-li dit: "Això és una punta vergonya". Així ho ha escrit el col·legiat, Pedro Jesús Pérez Montero, a l'acta arbitral després del partit entre l'Espanyol i l'Athletic Club que ha acabat amb empat a 3.

Segons la versió de l'àrbitre, el tècnic de l'Espanyol s'ha adreçat al quart àrbitre al minut 89 i, aixecant els braços, ha protestat reiteradament dient "això és una puta vergonya". Tanmateix, el tècnic periquito ha dit en conferència de premsa –que s'ha fet uns minuts abans que Pérez Montero fes pública l'acta arbitral– que desconeixia el motiu pel qual havia hagut d'abandonar el terreny de joc. "No sé perquè m'han expulsat. Ja veurem l'acta", ha comentat Pochettino.

Toni, també expulsat

L'àrbitre també ha recollit a l'acta que Toni Jiménez, el segon entrenador, també ha estat expulsat després del partit. "Ha protestat de manera ostensible la nostra tasca arbitral després del partit, i sobre el terreny de joc", ha escrit Pérez Montero a l'acta.

No ha estat l'única incidència. També ha desvelat que Pochettino s'ha dirigit al seu vestidor demanant-li explicacions. "S'ha acostat cridant i dient-nos 'a veure què poses a l'acta', intentant entrar al nostre vestidor sense aconseguir-ho".

stats