Espanyol
Esports Futbol 02/12/2011

Pochettino, sobre Romaric: "Quan no es compleixen les normes hi ha conseqüències"

L'entrenador de l'Espanyol esgrimeix la falta de puntualitat de Romaric per deixar-lo fora de la convocatòria i assegura que la decisió s'ha pres "per garantir la salut del grup"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino a Cornellà-El Prat.

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha deixat Romaric fora de la convocatòria esgrimint la falta de puntualitat de l'ivorià el passat entrenament i ha recordat que en el seu vestidor "quan no es compleixen les normes hi ha conseqüències".

El preparador blanc-i-blau, de tota manera, ha restat importància a l'assumpte: "La paraula càstig és bastant dura, però hi ha unes regles de convivència. No estic decebut, tots podem cometre errors i segueixo tenint la mateixa confiança que tenia en ell a nivell humà. És una decisió pensant en la salut del grup. Cal passar pàgina i esperem que aquestes coses no passin".

El València, rival perillós

A nivell estrictament esportiu, Pochettino ha destacat el perill del València, pròxim rival dels espanyolistes. "És un equip que pressiona a la zona on hi ha la pilota. Hem de jugar molt ràpid, a dos o tres tocs, i donar-li amplitud a la primera passada. Hem de millorar sobretot en les pèrdues, perquè és un rival letal quan recupera", ha subratllat.

El tècnic ha afirmat que el conjunt d'Emery és "molt més sòlid que l'any passat, ha guanyat col·lectivament". "Ens trobarem un rival intens, molt dur i que juga bé al futbol. Té jugadors determinants però nosaltres intentarem seguir amb la nostra forma de jugar", ha afegit Pochettino.

Resignat amb els lesionats

L'entrenador blanc-i-blau, d'altra banda, ha confessat el seu malestar per la situació dels tocats Javi Márquez i Sergio García: "Estàvem sent optimistes, semblava que la situació milloraria i potser hem fet un pas enrere. Esperem que la setmana que ve s'aclareixi una mica i que assimilin les càrregues".

stats