Espanyol
Esports Futbol 19/01/2011

El Nàpols ofereix 6 milions per Víctor Ruíz

Fins el 31 de gener, l'Espanyol és conscient que molts dels seus jugadors, degut al bon rendiment de l'equip, seran "tocats" pels grans clubs. El primer en rebre una oferta formal és el central d'Esplugues

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaCallejón, Javi Márquez, Osvaldo o Víctor Ruíz són els noms que sonen amb més força els darrers dies, per l'interès reconegut de clubs importants d'Anglaterra i Itàlia en fitxar-los al mercat d'hivern. Són molts els rumors que envolten el club, i ahir va sortir al pas el director esportiu per deixar clar que, en cas de vendre, no es malvendria cap jugador. La qual cosa no vol dir, però, que es pugui evitar la sortida d'un futbolista, per important que sigui el seu paper a l'equip.

Tot i que no hi ha confirmació oficial per part del club, segons informa Catalunya Ràdio a través del seu responsable del seguiment de la informació de l'Espanyol, Albert Benet, via twitter, el director esportiu del Nàpols, Riccardo Bigon, hauria ofert sis milions d'euros per fer-se amb els serveis del central periquito. A més, el club italià afegiria en l'oferta el 51% dels drets de Dátolo.

Pochettino, en la roda de premsa d'aquest matí, no ha fet referència a cap oferta concreta i ha assegurat que els jugadors "estan centrats en la seva feina" i que veu bé "al grup".

stats