Espanyol
Esports Futbol 25/02/2012

Un Espanyol ambiciós rep el Llevant amb la missió de no baixar del tren de la Champions

Per primer cop en tota la temporada, aquesta setmana s’ha parlat obertament de les opcions de l’Espanyol d’acabar l’any en places europees. L'equip juga aquesta nit contra el Llevant (22h)

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors de l'Espanyol feliciten Weiss pel seu gol contra el Mallorca

BarcelonaAquesta setmana s’ha parlat obertament de les opcions de l’Espanyol d’acabar la temporada amb un bitllet per jugar a Europa l'any que ve. L'equip és quart i té un calendari assequible, començant per la visita d’un Llevant que fa mesos que viu dels miraculosos 24 punts que va sumar en les primeres 10 jornades.

Els jugadors han assumit el repte de ser quarts i confessen que el desig de la plantilla és aprofitar que enguany molts rivals directes estan oferint un rendiment irregular per colar-se en zona de Lliga de Campions.

El canvi d’actitud dels periquitos coincideix amb la visita del Llevant a Cornellà-El Prat aquesta nit (22 h, TV3 i La Sexta) en un duel que el tècnic argentí va etiquetar com a “molt difícil” malgrat la dinàmica negativa del seu rival, que ha sumat només 2 punts dels últims 21.

Per aquest partit, l’Espanyol recupera Joan Verdú i Dídac Vilà. El migcampista ha superat la lumbàlgia que el va impedir viatjar a Getafe, mentre que el lateral ha complert el partit de sanció que li tocava. Pochettino no podrà comptar amb Romaric i Thievy, que van veure la cinquena groga al Coliseum Alfonso Pérez

stats