Esports 07/12/2015

El taekwondista català Joel González es classifica per als Jocs de Rio tot i no poder competir a Mèxic

BarcelonaEl taekwondista català Joel González, campió olímpic a Londres 2012, ha aconseguit la classificació per als Jocs de Rio 2016 tot i no poder competir a les finals del Grand Prix de Mèxic per una lesió al genoll. "No he pogut sortir per un accident al pavelló. A l'espera del que diguin, en principi sembla genoll", ha dit el català al seu compte de Twitter.

El sud-coreà Dae Hoon Lee ha guanyat als quarts de final de la categoria de -68 quilos l'iranià Behnam Asbaghikhanghah per 8-5, i amb aquest resultat el català ha certificat el seu bitllet olímpic.

"Classificats! Mai havia desitjat tant que guanyés un coreà. Rio, vaig per tu, i que sàpigues que no penso tornar de buit", ha tuitejat González.

La no-participació de González, així mateix, va classificar per a Rio el mexicà Saül Gutiérrez.