Hoquei herba
Esports 07/01/2011

El RC Polo comença molt fort el Torneig de Reis

El conjunt local arriba al seu torneig amb les piles carregades i amb la intenció de recuperar un triomf a casa que no aconsegueix des de 2008

Primera jornada.

BarcelonaEl RC Polo ha debutat amb una clara victòria en el seu primer partit del Torneig d'Hoquei de Reis que es disputa fins al diumenge en el club barceloní. Després del que s'ha pogut veure en aquesta primera de les tres jornades, el conjunt local arriba al seu torneig amb les piles carregades i amb la intenció de recuperar un triomf a casa que no aconsegueix des de 2008.

El Club de Campo de Madrid, que ha sofert per derrotar la Universitat de British Columbia, es perfila com al seu màxim rival.

Els nois de Dau Fàbregas han tingut una plàcida estrena. En una primera part primorosa, han passat per sobre del Kelburne escocès i han marxat al descans amb un contundent 3-0. En la represa, quatre gols més han certificat l'enorme superioritat del RC Polo.

El torneig sènior s'ha iniciat al migdia amb la derrota del segon equip del club amfitrió. El Pedralbes HC ha caigut per un ajustat 3-4 davant una selecció de jugadors que militen en les lligues europees.

En categoria femenina, les noies del RC Polo han perdut en el seu partit inaugural i es compliquen molt la possibilitat d'aconseguir el títol. En un partit molt complicat, les deixebles de Jordi Alastrue han caigut per 1-2 davant la selecció italiana.