Vuelta a Espanya
Esports 05/09/2012

Joaquim Rodríguez: "Passarà a la història com un gran dia"

El català, que ha perdut el liderat de la Vuelta, ha assumit que "en cap moment s'esperava" que Contador aconseguiria aquestes diferències quan l'ha vist escapar-se

Ara
1 min
Joaquim Rodríguez arriba a Fuente Dé abatut, després de perdre el liderat

BarcelonaJoaquim Rodríguez ha explicat en declaracions a TVE després de perdre el mallot vermell de líder que està "trist perquè segurament he perdut la Vuelta", però que "no s'hi pot fer res. Ha hagut de ser espectacular, perquè Contador és d'aquells que no te l'esperes. Ha demostrat cada dia que era el més fort cap amunt, i especialment el seu equip ha fet una gran cursa, sempre filtrant-se en escapades com la d'avui", ha dit.

"Quan l'he vist sortir, en cap moment m'esperava aquest desastre", ha reconegut. "Durant la persecució m'han passat moltes coses pel cap i segurament em costarà dormir, però passarà a la història com un gran dia. M'ha recordat l'etapa de Pajares de l'edició del 2005", ha explicat. "Quan he vist que Movistar no tirava ja imaginava com anava de bé Valverde, i el seu atac m'ha acabat de matar".

El Purito, de cara als dies que falten, ha afegit: "Espero no enfonsar-me. Queda cursa, sé que és molt i molt difícil, però no diré impossible. Ara tinc ganes d'abraçar els companys. I al director, Valerio Piva, ja el convencerem per sopar amb alguna copa de vi", ha bromejat per acabar.

stats