FUTBOL SALA
Esports 19/10/2014

El Barça de futbol sala recupera el segon lloc de la classificació després de vèncer el Saragossa

Els de Marc Carmona remunten el gol inicial dels aragonesos i acaben dominant el partit (6-3)

Rafa Usín i Ari Santos celebren un dels gols del Barça de futbol sala / GERMAN PARGA / FCBARCELONA.CAT

MadridEl Barça de futbol sala ha recuperat el segon lloc de la classificació, a un sol punt del líder, l'Inter Movistar, després de vèncer per 6-3 al Dlink Saragossa en el partit que tancava la sisena jornada.

El conjunt aragonès s'ha avançat en el minut 4 però en el 8 ha empatat Dyego. Aicardo ha posat el 2-1 al marcador en el minut 18. A partir d'aquest moment, el Barça ha dominat el partit.

Els dos equips han iniciat el segon temps espessos però en els últims minuts el ritme ha tornat a pujar. Així, Gabriel, al minut 30, ha fet el 3-1. Richi Felipe, a la sortida d'un córner, ha retallat distàncies però les esperances del Dlink Saragossa s'han acabat quan Rafa Usín, al 33 i Saad, tot just un minut més tard, han distanciat els de Marc Carmona en el marcador.

El 5-3 l'ha fet Catela però Sergio Lozano, a les acaballes, s'ha encarregat de sentenciar el partit amb el 6-3 final.

Fitxa tècnica:

Barça: Sedano, Gabriel, Lozano, Batería, Wilde –cinc inicial- Dyego, Ari, Saad, Rafa Usín, Aicardo, Lin.

Dlink Saragossa: Arturo, Retamar, Caio Alves, Víctor Tejel i Alex Verdejo –cinc incial-, Carlos García, Catela, Álex, Nano Modrego, Richi Felipe, Anás.

Gols: 0-1, Víctor Tejel (4'); 1-1, Dyego (7'); 2-1, Aicardo (18'); 3-1, Gabriel (30); 3-2, Richi Felipe (32'); 4-2, Rafa Usín (33'); 5-2, Saad (34'); 5-3, Catela (36'); 6-3, Lozano (37').

Àrbitres: González Ruano i Rabadán Sáinz.