Handbol
Esports 15/10/2011

El Barça Intersport suma el tercer triomf a la Champions davant el Savehof (36-24)

L'equip suec, molt tou, no ha estat rival per als catalans, molt més agressius en defensa i efectius en atac

D.r. Jover
Víctor Tomàs, en una imatge d'arxiu

BarcelonaTres de tres. Com era de preveure, el Barça ha superat l'IK Savenhof per 36-24 en un matx que s'ha trencat en els primers minuts de la segona part. Al primer temps els de Xavi Pascual han estat superiors, però han marxat al descans amb només cinc gols de diferència. A la represa, però, els blaugrana han sentenciat el matx amb un parcial de 9-5 que ha provocat una distància de nou gols, 26-17.

L'entrenador dels suecs, Franzen, ha demanat temps mort per aturar la sagnia dels catalans, però finalment la diferència ha estat de dotze gols. És la tercera derrota de l'IK Savehof en aquesta Champions League, que ha jugat els tres partits fora de casa. Cal destacar, també, la bona actuació del porter Johannesson, que ha aturat 15 pilotes evitant que la derrota hagi estat més abundant.

El màxim golejador del Barça Intersport ha estat Mikel Agirrezabalaga, amb set gols. Aquest dissabte el porter titular dels de Xavi Pascual, que ha fet rotacions, ha estat Sjostrand. A més, Juanín García -dos minuts de joc- i Rutenka han descansat.

El proper partit del Barça Intersport a Europa serà el proper dissabte 22 d'octubre (20:30h) a la pista del Croatia Osiguranje.