COPA EHF
Esports 30/04/2016

El Granollers jugarà la fase final de la Copa EHF (32-26)

El conjunt granollerí ha fet bons els sis gols d'avantatge del partit d'anada dels quarts davant el Bjerringbro-Silkeborg

Gonzalo Romero
Mamadou Gassama intenta penetrar durant un partit de la Lliga Asobal Bauhaus

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha aconseguit el bitllet per la final four de la Copa EHF per primer cop en la seva història (32-26). Els homes de Carlos Viver i Antonio Rama lluitaran pel segon millor torneig del panorama europeu en fer bons els sis gols d’avantatge que van aconseguir al partit d’anada dels quarts davant el Bjerringbro-Silkeborg.

Sempre liderats pel central eslovè Sebastian Skube, el conjunt danès ha estat clarament millor que el seu rival a partir d’una gran lectura del joc, un handbol vertical i la valentia d’intentar capgirar l’eliminatòria des del primer minut (del 6-5 al 11-6).

Triomf en un final igualat

Els granollerins ha patit però han reaccionat per arribar vius al descans (18-15). La dinàmica dels nòrdics, però, ha tornat a imposar-se a la represa fins al punt de tenir possessió per a la classificació a falta de 30 segons. Els de l’Asobal Bauhaus, molt endollats i sòlids en defensa, han evitat la diana que els hauria condemnat i han certificat la seva presència al cap de setmana que decideix la Copa.