OK LLiga
Esports 30/11/2014

El Barça d'hoquei patins supera el Reus i anirà com a líder a Riazor (5-1)

L'equip blaugrana arribarà a la cita de Riazor amb tres punts d'avantatge sobre el conjunt gallec al capdamunt de la classificació

Jordi Graell
Nova victòria del Barça / LUIS VELASCO / RFEP

BarcelonaEn el partit que tancava l'onzena jornada de l'OK Lliga, el Barça ha superat per 5-1 el Reus Deportiu i arribarà a la cita de Riazor contra el Liceo amb tres punts d'avantatge sobre el conjunt gallec al capdamunt de la classificació. A més, amb la victòria els homes de Ricard Muñoz s'han assegurat ser caps de sèrie a la Copa del Rei.

Tot i el resultat final, el conjunt blaugrana ha hagut de tenir paciència per fer madurar el partit, ja que a la primera part hi ha hagut màxima igualtat. L'empat a zero amb què s'ha arribat al descans no ha reflectit les múltiples ocasions de què han disposat els dos equips, però tant Aitor Egurrola com Roger Molina s'han mostrat molt segurs sota pals.

Tant blaugranes com reusencs han desaprofitat un penal: Marc Gual per part local —l'ha parat Molina— i Xavi Rubio per la dels visitants —l'ha enviat a fora. D'altra banda, els de Ricard Muñoz han estavellat dues pilotes al pal, obra de Reinaldo García i Raúl Marín, i els visitants una en què Marc Coy, en un u contra un contra Egurrola, ja havia superat el porter blaugrana.

El Reus desapareix a la segona part

Només començar la segona part, Pablo Álvarez ha inaugurat finalment el marcador caçant un refús dins l'àrea d'un xut de falta indirecta de Reinaldo García que havia picat contra la tanca. Poc després, una bona conducció de Reinaldo a la frontal ha acabat amb un xut col·locat del jugador argentí que ha suposat el 2-0.

Amb la desena falta visitant, Raúl Marín ha sentenciat el matx amb una bona definició de falta directa enfront d'un Reus que s'ha anat desfent amb el pas dels minuts i que ha vist com els seus tímids intents per reduir diferències els resolia un Egurrola imperial. Ja als últims instants, els dos equips s'han deixat anar.

Un desencertat Coy ha tornat a topar amb el pal i Xavi Barroso i Marc Ollé, de falta directa, han situat el 4-1. Finalment, Marc Torra ha anotat el 5-1 definitiu.

El Lleida goleja el Noia i el Vilafranca deixa escapar la victòria a Cerceda

A banda del clàssic de l'OK Lliga, aquest diumenge s'han disputat dos partits més de l'onzena jornada. A l'Onze de Setembre, l'ICG Software Lleida ha golejat per 6-1 el Noia Freixenet i d'aquesta manera els homes d'Albert Folguera s'afegeixen a la lluita per entrar a la Copa del Rei.

En canvi, el Vilafranca Capital del Vi ha desaprofitat una magnífica ocasió per acostar-se a les posicions de Copa després d'empatar 5-5 a la pista del Hockey Global Cerceda. Tot i que al descans els de Jordi Garcia guanyaven còmodament per 1-5, a la segona part els locals han acabat salvant un punt gràcies sobretot a l'encert de 'Peli' Fernández, autor d'un 'hat trick'.