HOQUEI PATINS
Esports 25/01/2015

El Noia Freixenet torna a conèixer la victòria cinc jornades després contra el Cerceda (5-2)

L'ICG Software Lleida aixeca un 1-5 en contra i acaba empatant contra el Tordera, mentre que el Voltregà iguala un 2-0 a les Comes

Jordi Graell

BarcelonaEn el partit que tancava la divuitena jornada de l'OK Lliga, el Noia Freixenet ha golejat per 5-2 el Hockey Global Cerceda i d'aquesta manera els homes de Ferran López tornen a conèixer la victòria després de cinc jornades sense fer-ho. I això que els gallecs s'han avançat ben d'hora gràcies a un gol de Juan Fariza, però un gol d'Aleix Esteller i un altre d'Arnau Xaus ja han situat els sadurninencs amb avantatge abans del descans, tot i que aquest cop els pals li han somrigut en dos xuts de Joan Grasas i Martín Payero pels visitants.

Ja al tram final del partit, després que Eloi Albesa topés amb Willy Domínguez en una falta directa, el Noia ha sentenciat el matx amb gols de Francesc Bargalló -aprofitant el refús d'una falta directa errada per ell mateix i que posteriorment tornaria a topar amb Domínguez en una nova directa- Arnau Xaus i Jordi del Amor. Ja a les acaballes, Pablo Fernández ha maquillat el marcador amb un xut ras que ha significat el 5-2 definitiu.

Lleida i Voltregà igualen resultats adversos

A la resta de partits pendents per completar la jornada, l'ICG Software Lleida i el Tordera han empatat 6-6 en un duel espectacular. Els lleidatans han estat capaços d'igualar un 1-5 desfavorable al descans i han acabat lamentant l'empat dels visitants per culpa d'un gol de Manel Garcia a l'últim minut. Pels torderencs ha destacat Josep Hernández, amb un 'hat trick'.

A les Comes, el Voltregà també ha estat capaç d'igualar un 2-0 en contra i ha acabat empatant 2-2 a la pista del Monbus Igualada. L'home del partit ha estat Àlex Rodríguez, tant pel cantó positiu com pel negatiu, ja que ha rebut una blava que ha deixat en inferioritat numèrica el seu equip al primer temps i poc després Sergi Pla ha avançat els locals des del punt de penal. Ton Baliu anotava el 2-0 a l'inici del segon temps, mentre que el propi Àlex Rodríguez restablia les taules en un tres i no res amb dos gols de manera consecutiva. Finalment, Rodríguez ha tingut el gol de la victòria en una falta directa a vuit minuts pel final, però l'ha desaprofitat.