Mundial
Esports 26/06/2015

La revelació del Mundial d'hoquei patins tampoc frena una Espanya embalada cap a la final (6-2)

Jordi Bargalló, amb un 'hat trick', ha liderat els de Quim Paüls en aquesta ocasió contra Alemanya i buscaran el seu sisè títol consecutiu aquest dissabte (21.15 hores, Teledeporte) contra l'Argentina

Jordi Graell
Espanya jugarà la final / RFEP

BarcelonaLa selecció espanyola d'hoquei patins jugarà la final del Mundial que s'està disputant a la localitat francesa de La Roche-sur-Yon després de golejar Alemanya per 6-2. El conjunt teutó, que jugava per primer cop unes semifinals, ha demostrat la seva etiqueta d'equip revelació posant contra les cordes els homes de Quim Paüls de bon principi gràcies a un golàs de Liam Hages. Espanya, però, no ha refusat l'intercanvi de cops i ha aconseguit capgirar ràpidament el marcador gràcies a dos gols consecutius de Jordi Bargalló. Els alemanys han restablert les taules amb un gol de Sérgio Pereira, però l'encert d'Aitor Egurrola sota pals i l'eficàcia golejadora de Josep Lamas i Bargalló –que ha completat un 'hat trick'– ha permès al combinat estatal marxar al descans amb un avantatge de dos gols.

A la segona part, en canvi, Espanya ha decidit tenir el control del partit a través de possessions llargues per evitar els contracops de la selecció entrenada per Marc Berenbeck. De fet, els de Quim Paüls han aconseguit el seu propòsit fins i tot quan ha estat en inferioritat numèrica, ja que malgrat les blaves que han rebut Marc Gual i Pedro Gil, Egurrola ha estat clau aturant dues faltes directes a Hages i Peinke i els espanyols han sabut jugar a la perfecció a les quatre cantonades per evitar el perill a la seva àrea, tal com va succeir contra Angola. Finalment, Edu Lamas i Gual han sentenciat amb dos gols més que acosten Espanya a l'objectiu d'aconseguir el seu sisè Mundial consecutiu.

El rival a la final serà l'Argentina, que ha superat Portugal (5-2).