SUPERBIKE
Esports 17/05/2012

El pilot de Superbike Joan Lascorz, traslladat a un centre especialitzat en lesions medul·lars

Després de l'accident que va patir el 2 d'abril, ara el pilot català té mobilitat i sensibilitat en braços i mans, però no sent la zona abdominal ni les cames

Efe
1 min

BarcelonaEl pilot català de Superbike Joan Lascorz, que va patir un gravíssim accident al circuit d'Imola durant els entrenaments oficials el passat 2 d'abril, ha estat traslladat a l'Institut Guttman, segons que ha informat aquest dijous el seu equip en un comunicat.

Lascorz ha abandonat l'Hospital de la Vall Hebron per seguir la seva recuperació en aquest centre especialitzat en lesions medul·lars: "Després que els doctors i els terapeutes l'examinin a l'Institut Guttman es realitzarà un informe mèdic detallat de les severes lesions que té a l'espina dorsal i la seva potencial recuperació".

Fa uns dies, al pilot de Kawasaki se li va retirar la cànula de la traqueotomia a la qual va ser sotmès, ara es troba conscient, parla, no pateix seqüeles mentals i recorda l'accident, "que al seu temps analitzarà i explicarà". Té mobilitat i sensibilitat en braços i mans, però no sent la zona abdominal ni les cames.

stats