WATERPOLO
Esports 18/04/2015

L'Atlètic Barceloneta cau a Brescia i s'allunya de la segona posició de grup a Europa (12-4)

Guillermo Molina ha estat el botxí del vigent campió d'Europa

Una imatge del partit entre el CE Mediterrani i el CN At.-Barceloneta

BarcelonaA la penúltima jornada de la Champions League de waterpolo, el CN Atlètic Barceloneta ha perdut contra l'AN Brescia italià. L'equip local, molt motivat tot i no tenir opcions de classificar-se per la Final Six, s'ha imposat amb aurotitat. Amb aquesta derrota, els de Chus Martín es queden amb aquests 11 punts que tenien.

Guillermo Molina, molt endollat davant la visita del conjunt mariner, ha anotat l'únic gol que s'ha vist en el primer quart. Uns primers vuit minuts que han vist com Albert Espanyol desaprofitava l'oportunitat d'empatar en fallar un penal. Al segon quart, un parcial de 3-0, amb dos gols de Molina, han fet molt de mal.Fran Fernández ha fet el primer gol català, però al descans el resultat era de 5-2.

No han reaccionat els barcelonins en el tercer període, amb parcial de 2-1 dels llombards. Un altre 3-0 a l'inici de l'últim quart ha ampliat la diferència fins als set gols. Felipe Perrone ha marcat dos gols en els últims minuts que han aconseguit maquillar un marcador final de 12-4. En la jornada final, el CNAB visitarà el ZF Eger hongarès. L'equip mariner ho té complicat per ocupar la segona posició de grup.