Publicitat
Publicitat

Colòmbia

Les FARC alliberen els 10 últims militars segrestats

Havien estat en captiveri des del 1998 i el 1999

Els deu uniformats segrestats per les FARC han sigut alliberats, segons ha informat a Efe el delegat a Colòmbia del Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR), Jordi Raich.

El responsable d'aquest organisme humanitari, que coordina la missió que ha viatjat avui a algun lloc de la selva del sud-est de Colòmbia, va confirmar que "en una hora aproximadament" els alliberats arribaran a l'aeroport de Villavicencio en l'helicòpter prestat pel govern del Brasil per a aquesta missió.

Els alliberats són els militars Luis Alfonso Beltrán Franco, Luis Arturo Arcia, Robinson Salcedo Guarín i Luis Alfredo Moreno Chagüeza, i els policies Carlos José Duarte, Cèsar August Lasso Monsalve, Jorge Trujillo Solarte, Jorge Humberto Romero, José Libardo Forero i Wilson Rojas Medina.

Tots ells van ser segrestats entre 1998 i 1999 en diferents atacs guerrillers a llocs policials i bases militars.

Aquests uniformats han sigut lliurats per les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) "en una zona rural entre els límits dels departaments del Meta i Guaviare", ha anunciat poc després la portaveu del CICR, Maria Cristina Rivera.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT