Publicitat
Publicitat

França

Escàndol sexual

Hollande, candidat a les primàries socialistes, declararà en la investigació francesa de Strauss-Kahn

L'excap de l'FMI està acusat d'intent de violació per la periodista francesa Tristane Banon. Hollande haurà d'aclarir si va aconsellar Banon que denunciés o no DSK

François Hollande, candidat a les primàries socialistes per a les presidencials franceses de 2012, haurà de declarar en la investigació que es duu a terme a París arran de la denúncia d'intent de violació interposada per l'escriptora i periodista francesa de 32 anys Tristane Banon contra l'excap del Fons Monetari Internacional (FMI), el també socialista francès Dominique Strauss-Kahn.

El diari francès Le Figaro ha revelat avui que els policies que dirigeixen les investigacions han convocat Hollande perquè aclareixi si va aconsellar a Banon –que acusa DSK d'haver intentat violar-la l'any 2003– que denunciés o no Strauss-Kahn.

Holande era llavors el primer secretari del Partit Socialista (PS) i, segons el diari francès, va recomanar a Banon que denunciés DSK.

La seva declaració, programada pel setembre, podria afectar les primàries socialistes, en les quals és candidat i que se celebraran el 9 i 16 d'octubre, i per a les quals ara mateix apareix com a favorit, davant la seva principal rival, la també exprimera secretària del PS Martine Aubry. 


Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT