RÚSSIA
Internacional 26/01/2011

Almenys quatre morts per l'explosió d'un cotxe bomba a la república del Daguestan, al Caucas

Sis persones resulten ferides en un atemptat en una cafeteria, en la segona explosió en dues setmanes en la mateixa població, fronterera amb Txetxènia

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Almenys quatre persones han mort, i sis més han resultat ferides en l'explosió d'un cotxe bomba en una població de la república del Daguestan, al sud del país, segons informa l'agència russa RIA Novosti. L'atac en aquesta localitat, propera a la frontera amb Txetxènia, s'ha produït en una cafeteria i ha tingut lloc dos dies després de l'atemptat suïcida a l'aeroport de Domodédovo, als afores de Moscou, que va deixar 35 morts i més d'un centena de ferits. Les webs de la BBC i el diari britànic The Guardian rebaixen la xifra de víctimes a tres morts i tres ferits.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La república del Daguestan, situada al nord del Caucas, va ser l'escenari d'un atac suïcida el gener de l'any passat, en què van morir set policies. L'agència russa RIA Novosti informa que el 14 de gener passat es va produir un altre atemptat en un altre cafè d'aquesta mateixa ciutat. Llavors van morir quatre persones i cinc més van resultar ferides.

stats