Publicitat
Publicitat

IEMEN

Milers de iemenites tornen a demanar la renúncia de Sàleh

El president del Iemen assegura que està disposat a deixar el poder, però només “en bones mans” i ha demanat als seus seguidors que “es mantinguin ferms” davant les revoltes

Milers de manifestants han tornat a sortir als carrers del Iemen per exigir la renúncia del president Ali Abdul·lah Sàleh. Els joves acampats des de fa sis setmanes a la Universitat de Sanaa han anomenat la jornada d'avui com a Dia del Comiat, confiant que avui la població sortirà en massa als carrers i forçarà la sortida de Sàleh. En les mobilitzacions al centre de la capital, els soldats han disparat trets a l'aire per intentar dispersar els manifestants i evitar que els seguidors de Sàleh s'aproximessin a la zona.


El president iemenita ha liderat una gran congregació de partidaris del règim on ha dit que està disposat a deixar el poder, però només “en bones mans”. Sàleh ha instat els seus seguidors a “mantenir-se ferms” davant la revolta al país i ha negat que les seves forces tinguin res a veure amb l'assassinat d'uns 50 manifestants durant les manifestacions de la setmana passada.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT