Publicitat
Publicitat

REVOLTA A EGIPTE

L'oposició egípcia vol liderar la transició

El grup Germans Musulmans i el premi Nobel El-Baradei volen trobar-se amb l'exèrcit per estudiar la sortida de Mubàrak del país

Els Germans Musulmans, el major grup opositor egipci, i l'organització encapçalada pel premi Nobel de la Pau Mohammed El-Baradei han creat un comitè per analitzar amb l'exèrcit el final del règim de Hosni Mubàrak.

El dirigent dels Germans Musulmans, Saad Katatni, ha explicat a l'agència Efe que "el comitè podria mantenir demà una reunió amb responsables militars per analitzar un possible canvi del règim a Egipte".

Katatni ha assenyalat que aquest comitè, integrat per l'il.legalitzat grup islàmic i l'anomenada Assemblea Nacional pel Canvi, de caràcter laic i que aglutina diferents moviments opositors, vol estudiar amb l'Exèrcit la sortida de Mubàrak del país, la formació d'un Govern transitori i la celebració de comicis lliures.

De moment, ahir, el president va nomenar Omar Suleiman, cap dels serveis d'intel ligència, com a responsable de la vicepresidència, i el també general Ahmed Shafiq va rebre l'ordre de formar govern, després de la renúncia, a petició de Mubarak, del gabinet anterior presidit pel civil Ahmed Nazif.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT