Mèdia 07/07/2012

Amazon està preparant un 'smartphone' per competir amb Apple, segons Bloomberg

El telèfon utilitzarà el sistema operatiu Android

Ara
1 min
Presentació del Kindle al gener / EFE

BarcelonaAmazon podria estar desenvolupant un 'smartphone' amb l'objectiu de competir amb l'iPhone d'Apple, tal com publica Bloomberg. L'empresa fabricant del Kindle, la xinesa Foxconn International Holdings, és l'encarregada del procés de creació del dispositiu, segons aquesta informació. El telèfon mòbil incorporaria el sistema operatiu de Google, l'Android. Bloomberg cita dues fonts anònimes expertes en la matèria.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Un telèfon intel·ligent dotaria Amazon d'un avantatge en dispositius 'low cost' que reforçaria la seva estratègia de guanyar diners, tal com ja ha fet amb els llibres electrònics, les pel·lícules i les cançons", avança Bloomberg sobre el projecte de l'empresa. El portaveu de la companyia de comerç electrònic, Drew Herdener, s'ha negat a parlar sobre el rumor. Mark Mahaney, analista de Citigroup, ja va dir, el passat mes de novembre, que Amazon tenia pensat llançar un 'smartphone'.

Per la seva banda, 'China Times' publica que a l'agost també es podria posar a la venda el nou llibre electrònic de la marca, el Kindle Fire 2. Un dispositiu que s'hauria d'enfrontar al versió petita de l'iPad que estaria preparant Apple per a la tardor, notícia que també va donar Bloomberg el passat 4 de juliol.

stats