Mèdia 12/12/2012

Constantino Romero anuncia que es jubila

El presentador i actor de doblatge ha posat punt final a 47 anys de carrera doblant Clint Eastwood a 'Golpe de efecto'

Ara
1 min
Constantino Romero

BarcelonaConstantino Romero ha decidit jubilar-se. El presentador, locutor i doblador ho ha anunciat a través de Twitter en resposta a un usuari que li preguntava si havia doblat Clint Eastwood en la seva última pel·lícula, 'Golpe de efecto'. "Sí, i ha estat el meu últim doblatge. Ara, jubilació", ha estat la seva resposta. Posteriorment, ho ha confirmat en un altre tuit: "Gràcies per l'afecte. Han estat 47 anys de feina. I tota una vida. Ràdio, televisió, teatre, doblatge. Ha valgut la pena. Una abraçada. 'That's all folks'!".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Romero, que al maig va complir 65 anys, va iniciar la seva carrera a Ràdio Barcelona, i el 1985 va debutar a la televisió amb el programa de TVE 'Ya sé que tienes novio'. Del 1987 al 1992 va conduir 'El tiempo es oro', un dels espais que li va donar més popularitat, i més endavant va fitxar per Antena 3, on va conduir programes com 'La parodia nacional' o 'Pasapalabra'. Darrerament ha presentat també alguns programes en canals autonòmics.

Pel que fa al cinema, a banda de Clint Eastwood, ha posat veu a Arnold Schwarzenegger o Roger Moore, i va doblar també el personatge de Darth Vader a 'La guerra de les galàxies' o el lleó Mufasa d''El rei lleó'. A més d'algunes incursions al teatre i d'una important presència en el món de la publicitat, ha estat la veu de grans esdeveniments, com ara els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.

stats