Mèdia 02/08/2012

Marilyn Monroe, la rossa eterna, a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

Els 50 records i secrets sobre Marilyn Monroe, l'actriu més icònica de tots els temps, a càrrec d'Àlex Gorina, i l'entrevista de Carles Capdevila a Josep Miquel Abad, principal responsable de la organització dels Jocs Olímpics de Barcelona, plats forts del dominical de l'ARA d'aquesta setmana. I també: les joguines sexuals de moda i un perfil de l'ambiciosa i influent Wendi Murdoch, la tercera dona del magnat de premsa Rupert Murdoch

Ara
1 min
Portada Ara Tu

BarcelonaLa portada en PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l''Ara Tu' d'aquesta setmana hi trobareu:

La llegenda segueix viva: aquest diumenge farà 50 anys que va morir Marilyn Monroe, l’actriu més icònica de tots els temps. Àlex Gorina explica 50 records i secrets sobre la rossa eterna.

Perfil de Wendi Murdoch: la tercera dona del magnat de la premsa australià Rupert Murdoch és una xinesa de 43 anys ambiciosa i cada cop més influent.

Entrevista a Josep Miquel Abad: Carles Capdevila entrevista el que va ser el principal responsable de l’organització dels Jocs Olímpics de Barcelona. "Després dels Jocs no he tornat a plorar mai més de goig", explica Abad.

Cinema: Bollywood s’apunta al gimnàs, els galants del cine indi volen estar musculosos.

25 racons de Catalunya que has de veure: Pratdip, el país dels gossos vampir, de la mà de Martí Rom.

Bellesa: a l’estiu, peus bonics.

‘Attrezzo’ eròtic: les joguines sexuals estan de moda i són sobretot femenines. El tapersex és una via lúdica per comprar aquests objectes, però també hi ha cada cop més botigues enfocades a les dones.

Fragàncies per tastar: la cuinera Iolanda Bustos i el perfumista Agustí Vidal transmeten l'olor de les flors en plats i colònies. Les seves creacions desperten la memòria olfactiva, perquè les aromes que hem ensumat queden enregistrades al cervell i ens fan reviure el passat.

Global News: Pin-ups, a sly wink of the past.

I també: l'humor de Gallardo i un nou dibuix d'Andreu Buenafuente.

stats