EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 01/05/2011

Rubén Sierra: "Tuitejo mentre viatjo i així a casa puc descansar"

1 min
Rubén Sierra és cantant i guitarrista del grup musical La Pegatina.

Tinc un iPhone 4 des de fa un mes. Fins llavors tenia un mòbil sense connexió a internet, però va arribar un moment que em feia molta falta. M'encarrego d'actualitzar el Facebook del grup de fans de La Pegatina, porto el blog del meu programa de ràdio i a més tinc un compte personal al Twitter. Tinc molta a feina a anar-los actualitzant, i com que ens passem molta estona viatjant, sobretot durant les gires, volia aprofitar aquest temps per fer-ho. D'aquesta manera, ara quan sóc a casa puc descansar. Però no només faig servir les xarxes socials per temes del grup! Al Twitter, per exemple, segueixo alguns diaris, i així em serveix de font de notícies, i ha substituït totalment els informatius de televisió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més de les aplicacions de Twitter i de Facebook, m'he descarregat al telèfon la de La Pegatina, que és gratuïta, i utilitzo molt el WhatsApp. Tot i així, sóc més de trucar: em passo molta estona al telèfon, i ara m'he fet una tarifa plana, perquè si no la factura se'm disparava!

Miro molt poc la televisió. Ara mateix, no segueixo cap programa. Com a màxim, l' APM? , però moltes vegades el miro a la carta. Si miro alguna altra cosa, és a través dels resums que hi ha penjats al YouTube. A la ràdio escolto La competència , de RAC1, i poca cosa més. Últimament l'he anat deixant de banda, i més aviat escolto música a través de l'Spotify.

stats