EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 28/05/2011

Sergi Mas: «Escolto la ràdio a tota hora, és el meu 'modus vivendi'»

1 min
Sergi Mas presenta Què has dinat? a la COM, i era Montilla a Polònia .

Fa un any i mig que tinc l'iPhone 3GS, i n'estic molt content, com amb tots els aparells d'Apple. De fet, ja vaig tenir la sort de tenir el primer model d'iPhone, que em vaig comprar als Estats Units, i ja estic esperant que surti l'iPhone 5 al gener, que espero que tingui ràdio FM. L'utilitzo per a moltes coses: mail, navegador, despertador, WhatsApp, Facebook, Twitter, agenda de telèfons... Ho reconec, em passo tot el dia enganxat a l'iPhone.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Del Facebook el que més faig servir és el xat. Em va molt bé per treballar i per estar en contacte amb col·legues d'altres mitjans o amb amics. I algun cop també xatejo amb els oients. Des de l'estiu passat també tinc Twitter, i el trobo molt útil, molt! És un mitjà de comunicació comodíssim i, a més, si saps triar bé qui segueixes, pots saber a l'instant i en només deu tuits el que passa al món. És un gran invent. Que no me'l toquin gaire, sisplau!

La televisió és un gran mitjà, un aparell sensacional. La miro menys del que voldria, però sempre que els horaris m'ho permeten miro el Polònia , el Crackòvia , l' Arucitys i El hormiguero , a banda d'algun reportatge dels canals temàtics de Digital +. La ràdio l'escolto a tota hora: al llit, a la dutxa, a casa, al cotxe, a la ràdio... És la meva feina, el meu modus vivendi . Sobretot segueixo COMRàdio, però faig zàping i escolto estonetes de tothom: Basté, Òscars, Morales, Clapés, Cárdenas,Herrera, Otero, Escobar, Castaño... Molts!

stats