PEL·LÍCULA DE RODRIGO CORTÉS
Mèdia 08/03/2011

Sigourney Weaver roda a TV3

El plató 1 de TV3 es va tornar a convertir ahir en un decorat de pel·lícula. Sigourney Weaver, com Robert De Niro fa un mes, va rodar-hi escenes de Red lights , el nou film del director Rodrigo Cortés.

Albert Castellví Roca
2 min
Sigourney Weaver ahir al plató 1 de TV3 durant el rodatge de la seqüència de 'Red lights' que reprodueix una tertúlia televisiva.

Barcelona.Xavier Bosch no va poder fer servir, ahir, el seu camerino habitual per preparar l' Àgora , que presenta cada dilluns. Ho va fer saber a través d'un tuit, en què explicava que el motiu pel qual havia hagut de traslladar-se era que havien cedit la seva habitació a Sigourney Weaver. Efectivament, l'actriu era ahir, i hi tornarà avui, a TV3, però no per ser entrevistada en cap programa, sinó per participar al rodatge de la pel·lícula Red lights , el nou projecte de Rodrigo Cortés, el director de l'aclamada Buried . Weaver, però, no és la primera estrella del cel·luloide que s'ha passejat per les instal·lacions de Televisió de Catalunya últimament. El 4 de febrer va ser Robert De Niro qui les va visitar, ja que ell és un altre dels protagonistes de la nova cinta de Cortés.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El rodatge de Red lights va començar a principis de febrer a Barcelona, i d'aquí tres setmanes es traslladarà a la ciutat canadenca de Toronto. La pel·lícula, coproduïda per TV3, és un thriller sobre els mecanismes de percepció del cervell humà, i presenta un conflicte entre la ciència i els fenòmens sobrenaturals. Dos investigadors (Weaver i Cillian Murphy) estudien alguns suposats casos de fets paranormals per demostrar que, en realitat, es tracta de fraus. Però la reaparició de Simon Silver (De Niro), un psíquic molt reputat, després de 30 anys sense que se n'hagués sabut absolutament res altera tots els posicionaments dels científics ortodoxos, que no poden explicar molts dels successos que tenen lloc al seu voltant.

La pel·lícula inclou diverses seqüències ambientades en platós de televisió, que són les que s'han rodat a les instal·lacions de Televisió de Catalunya. En l'escena gravada avui amb la presència de Weaver, es reproduïa una tertúlia sobre els fenòmens paranormals, en què el personatge de l'actriu mostrava el seu escepticisme sobre l'existència d'aquests casos. Per la seva banda, De Niro va reproduir una entrevista a Silver arran de la seva reaparició. El mateix dia es va gravar també una altra entrevista al mateix personatge però que hauria tingut lloc trenta anys abans, i en la qual la versió jove del personatge de Silver era encarnada per Eugeni Mira, que debutava com a actor després d'haver participat en diverses pel·lícules des de darrere de les càmeres.

stats