Mitjans públics
Mèdia 10/01/2013

TVC reorganitza les delegacions per estalviar 1,1 milions d'euros

La plantilla assumirà també les tasques de producció i s'assignaran treballadors dels serveis centrals a Tarragona, Lleida i Girona

Ara
1 min

BarcelonaLa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha acordat reorganitzar les delegacions de Televisió de Catalunya i els equips d'informatius i d'esports. Segons un comunicat, aquestes mesures s'emmarquen "en les polítiques de contenció de la despesa i gestió eficient dels recursos de l'ens", i permetran estalviar "gairebé 1,1 milions d'euros" cada any, "tot mantenint la qualitat, la cobertura i el servei actuals".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En concret, aquesta reordenació comportarà que els treballadors de la plantilla de TVC assumeixin les tasques de producció a les delegacions de Tarragona, Lleida i Girona, a les quals "es reassignarà personal dels serveis centrals de Sant Joan Despí". A més, "s'aplicaran mesures de flexibilitat" i "es reorganitzaran els equips de producció", de manera que els canvis no implicaran "cap increment de la plantilla". En canvi, TVC mantindrà "la col·laboració amb les productores externes" en aquells territoris "que no es poden cobrir amb recursos propis", com són les Terres de l'Ebre, el Pallars, l'Alt Urgell, la Cerdanya, Andorra i Perpinyà.

stats