Televisió
Mèdia 16/01/2011

Telecinco posa en marxa la vuitena edició d''Operación Triunfo'

El concurs s'estrena aquesta nit amb una gala en què es donaran a conèixer els noms dels 16 participants

Albert Castellví
1 min
'OT 2011' comença aquesta nit

BarcelonaLa vuitena edició d'Operación Triunfo és a punt de començar. Telecinco la posarà en marxa aquesta nit, amb una gala en què es decidiran els noms dels 16 concursants que entraran a l'acadèmia. Aquesta serà la primera decisió que prendran els espectadors d'aquesta nova edició, la vuitena, del concurs, ja que seran els vots del públic els que decideixin quins dels divuit aspirants es convertiran en concursants, i quins es quedaran a les portes del seu objectiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pilar Rubio, que s'estrena com a presentadora del concurs, va ser ahir al programa La noria, de la mateixa cadena, on va fer anunciar els noms de les divuit persones que han aconseguit arribar fins a la darrera fase del càsting. D'aquests, però, només setze entraran a l'acadèmia, i els altres dos es quedaran fora. La llista definitiva de concursants es coneixerà durant la gala d'aquesta nit, la primera de la nova edició, un cop s'hagin comptat tots els vots dels espectadors.

Per al programa d'avui, Telecinco ha anunciat la presència de Dani Martín, exlíder d'El Canto del Loco, que interpretarà el tema Mira la vida. Nina, que repeteix com a directora de l'acadèmia, també cantarà.

stats