Mèdia 26/09/2012

El presentador Carlos Sobera, "a punt de morir" després que l'envesteixi un elefant a Tanzània

Tot i l'ensurt, ha continuat les vacances a l'estat africà amb la seva dona, Patricia

Ara
1 min
Carlos Sobera

BarcelonaEl presentador Carlos Sobera ha viscut moments de pànic durant les vacances. Era a Tanzània amb la seva dona i va ser envestit per un elefant, tal com explica ell mateix a través de Twitter. Segons relata, ha estat "a punt de morir".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El presentador es trobava a la reserva de Ngorongoro quan, des de l'hotel, va veure un elefant que estava menjant davant d'ells. "Vaig passar-hi a sis o set metres. Es va sentir agredit i directament em va envestir", recorda. "La gent es va espantar. No sé res d'elefants, però el vaig veure venir amb les orelles obertes i vaig córrer".

Sobera aclareix que l'últim que s'ha de fer és córrer, ja que llavors l'elefant et persegueix. "La meva dona es va llançar a la cuneta, jo només vaig poder córrer", afegeix.

"De sobte, una estravada. Gairebé vaig caure, i això em va salvar. En parar jo, va parar l'elefant. Vaig veure córrer molta gent, però l'elefant em seguia a mi. Gran ensurt que només he comprès en parlar amb la gent d'aquí", conclou, al mateix temps que contesta als tuitaires.

stats