Internacional 17/09/2012

Un debat sobre la independència de Catalunya, en directe per Al-Jazira

La cadena qatariana per satèl·lit dóna veu als arguments pel dret a decidir de Catalunya en la seva emissió en anglès. Hi participa Alfred Bosch en directe des de Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de fer una intensa cobertura de la manifestació per la independència a Barcelona de la Diada, la cadena qatariana Al-Jazira ha emès aquest vespre de dilluns un programa en directe on s'ha discutit per què Catalunya demana la independència d'Espanya. Hi ha participat des del plató Clara Ponsatí, de l'Institut d'Anàlisi Econòmica (CSIC), i s'han fet diferents connexions en directe amb el diputat Alfred Bosch a Barcelona i Carles Muntaner via Skype, professor de la Universitat de Toronto.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El programa havia convidat a tota la gent interessada a enviar vídeos i tuits explicant quins motius tenen, com a catalans, per separar-se d'Espanya, que s'han emès, llegit i debatut durant el programa 'The Stream', que convidava a fer comentaris a través de Twitter amb el 'hashtag' #FreedomforCatalonia.

La presentadora de 'The Stream' ha volgut repassar els arguments a favor de la independència, i ha citat tant els culturals com també els econòmics.

stats