Publicitat
Publicitat

A Camps, en la seva dimissió: 10 lloances a un imputat

Companys de partit de tots els nivells s'han passat el dia cantant les virtuts del fins ara president de la Generalitat valenciana, que ha plegat perquè serà jutjat per suborn pel cas Gürtel

Des que Francisco Camps va abandonar ahir la presidència de la Generalitat Valenciana, dirigents del PP d'arreu de l'Estat espanyol s'han desfet en elogis cap a Camps. Des del màxim líder del PP, Mariano Rajoy, que es va limitar a enviar un comunicat als mitjans, fins a diferents mandataris populars de les delegacions del partit. Recollim els deu elogis més destacats cap a la figura de Francisco Camps.

 • Mariano Rajoy: El president del PP es desfà en elogis cap al seu "gran amic" i agraeix la seva "generositat" a l'hora de prendre aquesta decisió.
 • Alícia Sánchez-Camacho: La líder del PP català defensa la "innocència" del president dimissionari, espera que "torni a la política" i està convençuda que “Camps se'n va amb menys del que tenia”.
 • Alberto Fernández Díaz: Des de Barcelona, Fernández Díaz considera que Francisco Camps "ha situat el llistó molt alt a la classe política".
 • Alberto Fabra: El substitut de Camps diu que el seu antecessor és “un exemple per a tots”.
 • Alberto Núñez Feijóo: El president de la Xunta de Galícia considera que el gest de Camps "l'honra" i espera que ara "estigui millor, apartat de prejudicis polítics i mediàtics per exercir la seva defensa".
 • Esteban González Pons: El vicesecretari de comunicació del PP està convençut que Camps "té un gran futur al PP" i creu que "és hora que Rubalcaba faci una xarrupadeta del pot de la medicina que ahir va provar Camps".
 • Antonio Basagoiti: El president del PP basc creu que Camps "se'n va sent un home honest". Afirma que l'expresident valencià "havia estat incinerat i cremat" i que "en un país on no dimiteix ni Déu, Camps ho ha fet".
 • Javier Arenas: El líder PP a Andalusia creu que Camps és una persona "honorable, honesta" i està convençut que "en els propers anys farem moltes coses amb ell".
 • Celia Villalobos: La diputada popular es mostra convençuda que Camps ha fet "un enorme sacrifici i un magnífic treball, com ho han demostrat les urnes".
 •   Federico Trillo: L'exministre del PP elogia la "generositat" de Camps i que "té un sentit de la dignitat que ha demostrat fins al final i que al final l'ha dut a prendre la decisió més dura". 

Més continguts de Política

 1. Una candidatura sobiranista sense polítics fregaria el 50% dels vots

  Un sondeig d’Òmnium a què ha tingut accés l’ARA revela que la llista cívica s’imposaria amb 75 diputats

 2. El no a la independència augmenta i se situa set punts per sobre del sí, segons el CEO

  En resposta binària l'unionisme se segueix reforçant –50% contra 42,9%–, i quan es demana què ha de ser Catalunya, la via independentista és majoritària, però guanya pes la via autonòmica en detriment de la tercera via

 3. Òmnium proposa una llista per la independència "conformada" per la societat civil i "suport explícit" dels partits

  L'entitat cultural proposa una taula d'entitats i partits però no detalla quin paper han de tenir els líders polítics en aquesta candidatura