Política 14/09/2012

ANC: "Estarem al costat del president Mas si fa passos inequívocs cap a la independència"

Carme Forcadell, presidenta de l'entitat, es reuneix amb el cap de Govern durant una hora al Palau de la Generalitat i veu "positiva i cordial" la trobada

Oriol March
1 min

BarcelonaUna delegació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), promotora de la manifestació independentista que va aplegar un milió i mig de persones aquest dimarts a Barcelona, s'ha reunit aquest divendres amb el president Artur Mas al Palau de la Generalitat i li ha garantit el seu suport "sempre que faci passos inequívocs cap a la independència". "La reunió ha sigut molt positiva i cordial, i li hem traslladat la necessitat d'establir calendaris", ha assegurat Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, a la sortida de la reunió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Forcadell li ha parlat de la possibilitat de fer un referèndum independentista l'any 2014, però "el president entén que això ho ha de fer el poble". Mentrestant, l'ANC treballarà per construir una majoria social per la independència.

La presidenta de l'entitat ha reclamat a Mas que les properes eleccions siguin "plebiscitàries". "El president ja està treballant perquè Catalunya sigui un nou estat d'Europa", ha sentenciat.

stats