Política 04/09/2015

Tot el que vols saber sobre el 27-S, a partir de dilluns a l'ARA

El diari posa en marxa una àmplia cobertura de l'actualitat política, amb un quadern diari que combinarà informació, anàlisi i opinió

Ara
2 min
Informació, anàlisi i debat, els tres ingredients del nou quadern electoral. ACN

BarcelonaL'ARA posa en marxa aquest dilluns un ampli desplegament per informar d'un setembre polític apassionant, amb la vista posada en una data: el 27-S. Com ja ha fet en altres eleccions, el diari oferirà als lectors un quadern electoral amb la informació més exhaustiva d'uns comicis que, sigui quin sigui el resultat, determinaran el futur del nostre país. Per això, des del dia 7 fins al dia de reflexió, augmenten les pàgines dedicades a la precampanya i a la campanya electoral, amb tota l'actualitat, seccions d'anàlisi diàries, opinions, debat i curiositats d'un moment decisiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre les firmes que es podran llegir regularment hi ha Toni Soler, Xavier Bosch i Queco Novell, cadascun aportant una mirada singular sobre el fons i la forma de la campanya, del que s'hi digui i dels seus protagonistes. A més, Antoni Bassas continuarà aquesta setmana entrevistant els principals caps de llista que concorren als comicis del 27-S.

Un dels objectius del quadern és promoure el debat necessari sobre el futur de Catalunya, en un moment en què l'independentisme encapçala totes les enquestes. Per això, l'economista Miquel Puig i el consultor cultural Xavier Fina exposaran diàriament el seu punt de vista sobre els temes de conversa que estan en boca de tothom. Des de les pensions fins al model productiu; des de la necessitat o no de tenir exèrcit fins a les seleccions nacionals.

A més de les anàlisis d'Aleix Cuberes, Jordi Muñoz i El Pati Descobert, l'historiador Joan Esculies farà un recorregut per la història de les independències nacionals des dels Estats Units fins avui. Sabrem com ha impactat en cada moment sobre el catalanisme.

El quadern també comptarà amb els cronistes i col·laboradors habituals de l'ARA, que posaran llum a la cara B de la campanya, allò que sovint queda fora dels focus.

Una Diada decisiva

Des del seu naixement, l'any 2010, l'ARA ha anat acompanyant la diada nacional de l'Onze de Setembre. Enguany, a les portes de les eleccions, el diari també farà un fort desplegament de recursos per explicar, a peu de carrer, tots els actes d'una jornada que pot ser decisiva.

En el diari del dia 11, els lectors trobaran tot allò que calgui saber sobre la Via Lliure a la República Catalana –la gran mobilització de la Meridiana convocada per Ara És l'Hora– així com les claus per entendre com hem arribat fins aquí. El dia 12, tota la informació, gràfica i escrita, de la jornada.

L'objectiu, continuar sent la vostra referència informativa.

stats