Política 21/12/2014

Alberto Fernández (PPC): "Podem i Guanyem només aspiren a ser la marca blanca d'ICV a Catalunya i Barcelona"

El president del grup municipal popular acusa Mas de fer "tonta" la política catalana

Acn
1 min

BarcelonaEl president del grup popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, s'ha referit aquest diumenge a la visita a Catalunya del líder de Podemos, Pablo Iglesias, i de la seva propera reunió amb la promotora de Guanyem, Ada Colau. "Iglesias i Colau representen aquells que van callar quan governaven els tripartits municipals i catalans, i el PSOE a Espanya", ha assenyalat Fernández Díaz des de la Fira de Nadal de Sarrià. "En certa manera ratifiquen que l'únic a què aspiren a Barcelona i a Catalunya és a ser la marca blanca d'ICV", ha continuat el president del grup popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi ha un cansament català de tant debat independentista i de tantes converses estèrils entre Mas i Junqueras", ha assegurat Fernández Díaz. "Ara ja ni tan sols parlen de llistes electorals sinó de pactes postelectorals quan ni tan sols no s'han celebrat ni convocat unes eleccions que ni s'haurien de fer", ha reblat el líder del PP barceloní.

"Mas fa tonta la política catalana quan presideix un govern de Catalunya i no pren les mesures que necessiten els catalans per sortir de la crisi i no enforteix les polítiques de reactivació econòmica i d'ocupació", ha insistit Fernández Díaz, que ha tret pit per les últimes dades del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). "A Catalunya hi ha una majoria de catalans que no són independentistes, i aquesta majoria silenciosa cada cop serà més sorollosa a les enquestes i al dia a dia de Catalunya", ha conclòs.

stats