ELECCIONS MUNICIPALS
Política 05/01/2011

Amorós (ERC) accepta celebrar primàries per escollir el candidat per Barcelona

Diu que no li fa por cap proposta i que ERC no només està parlant amb Laporta

Redacció
1 min

BarcelonaEl president de la federació d'ERC a Barcelona, Oriol Amorós, ha acceptat aquest dimecres celebrar primàries per escollir el candidat a l'alcaldia de la capital catalana, també en cas que els republicans arribin a un acord amb una altra organització, com per exemple Solidaritat Catalana per la Independència. "Si algú ens diu: 'És que nosaltres tenim un Sant Crist molt gros', doncs que es presenti a primàries", ha dit en declaracions a Com Ràdio, on ha assegurat que no li fa por cap proposta. L'exsecretari d'Immigració ha afegit que ERC no només està parlant amb Joan Laporta, sinó també amb altres partits.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El que està clar, ha dit, és que "hi ha molta gent progressista que vol un canvi a la ciutat". Amorós ha assegurat que ERC vol fer un projecte alternatiu per a Barcelona que engresqui la ciutadania i que l'animi a participar. Per això, ha dit que estan "disposats a fer unes eleccions per sistema de primàries amb la participació de la ciutadania més enllà de les organitzacions" amb l'objectiu d'escollir el candidat a l'alcaldia. "No ens fa por cap proposta. Si algú ens diu: 'És que nosaltres tenim un Sant Crist molt gros', doncs que es presenti a primàries", ha afegit en referència a Solidaritat Catalana per la Independència.

Amorós ha constatat que "hi ha molta gent progressista que vol un canvi a la ciutat", però ha argumentat que ERC està parlant amb "tothom que vulgui aquest canvi, no només amb el senyor Joan Laporta". Segons el president de la federació de Barcelona d'ERC, ningú dubta que l'actual govern municipal -format per PSC i ICV-EUiA- "no té projecte de ciutat", però tampoc se sap quin és el model de la dreta.

stats