Política 25/10/2014

'Ara és l'hora' tenyeix de groc la Seu Vella de Lleida

Les lones dirigides als diferents mandataris internacionals han servit per decorar del "color de la llibertat" l'emblemàtic espai de la capital del Segrià

Ara
1 min

BarcelonaLa Seu Vella de Lleida s'ha tenyit de groc a través de l'estesa de lones dirigides als principals mandataris internacionals i també la col·locació de diferents elements grocs, "el color de la llibertat", segons els organitzadors. Aquesta iniciativa, impulsada per Ara és l'hora, ha estat emmarcada en l'acte central de la campanya de l'ANC i Òmnium a les terres de Ponent, on hi han participat dirigents de l'Assemblea i Òmnium.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant el matí de dissabte, més de 200 voluntaris han participat en la gigaenquesta només a la capital del Segrià. A més, Sant Feliu de Llobregat, Vilassar de Mar, Badia del Vallès, Sant Carles de la Ràpita, Móra d'Ebre, Sant Pere de Vilamajor o Castellbisbal també han sigut localitats on s'ha dut a terme la nova onada del porta a porta, que també ha arribat als barris de Barcelona de Sants-Montjuïc, Gràcia, Horta-Guinardó i Sant Martí.

La iniciativa segueix en marxa fins els dies previs al 9-N.

stats