Política 28/09/2012

Artur Mas replica al govern espanyol que no pot impedir que el poble "es pronunciï"

El president de la Generalitat qualifica d''històrica'' la votació d'aquest dijous del Parlament i recorda que la societat catalana vol fer ''un salt endavant''. Demana ''diàleg i negociació'' a l'executiu de Rajoy i avisa que les amenaces no ajuden ''a la bona convivència''

Acn
1 min
Artur Mas ha estat aquest divendres al 19è Fòrum de seguretat viària de Barcelona / ACN

Després que el govern espanyol amenacés de portar al TC la consulta per aturar un possible referèndum d'autodeterminació, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat ''diàleg i negociació''. Mas creu que les amenaces d'impedir la consulta ''no ajuden a la bona convivència''.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president del Govern també ha recordat que no es pot impedir que un poble amb 1.000 anys d'història es pronunciï sobre el seu futur i ha destacat que ''l'autonomia no és suficient'' per una qüestió de ''supervivència, qualitat i benestar''.

Mas, que aquest divendres al matí ha participat en el 19è fòrum de seguretat viària de Barcelona, ha qualificat ''d'històrica'' la votació d'aquest dijous al Parlament, en què l'hemicicle va aprovar per una àmplia majoria la celebració d'una consulta per a l'autodeterminació, i confia que la majoria a favor del dret a decidir encara es pot ampliar si s'hi suma el PSC.

stats