ESTIRA-I-ARRONSA PEL 'CAS CRESPO'
Política 14/02/2011

El PSC de Lloret carrega contra Crespo i Tibau

La portaveu del PSC de Lloret acusa l'alcalde, Xavier Crespo -un "nomenament frustrat", segons Artur Mas-, d'abandonar el compromís amb la ciutadania abans de posar fi a la legislatura

Núria Martínez
1 min

BarcelonaL'equip municipal del PSC a Lloret de Mar ha criticat la "falta de responsabilitat" de l'actual govern, que "ha permès que el seu alcalde i el seu regidor d'esports abandonin el compromís amb la ciutadania abans de posar fi a la legislatura". Segons la portaveu del grup municipal, Lluïsa Parrilla, els ciutadans són conscients que a Crespo "no se'l veu per enlloc mentre espera el seu nomenament", i que el regidor Ivan Tibau "ha deixat la seva regidoria per acceptar el càrrec de secretari general de l'Esport".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, la portaveu del PSC a Lloret considera que "les tasques de representació de l'alcaldia en els actes públics les ha assumit el candidat a batlle, Romà Codina, "sense que l'alcalde Crespo hagi donat una explicació a la ciutadania". També, Parrilla afirma que hi ha una "falta de sensibilitat de l'equip de govern", per "preocupar-se més del seu futur polític a la Generalitat que no pas de la situació actual de Lloret de Mar". El grup municipal demana a l'alcalde "que assumeixi les seves funcions fins esgotar el mandat", o que en el seu defecte, "dimiteixi del càrrec pel qual els ciutadans li van fer confiança ara fa 4 anys".

Així doncs, la setmana passada, el president de la Generalitat, Artur Mas, va qualificar de "nomenament frustrat" el fitxatge de Crespo com a nou secretari de Seguretat del Departament d'Interior. Mas ho va dir després que el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, preguntés per quines raons no s'havia fet aquest nomenament, un fet que considerava la "punta de la piràmide d'un conjunt de despropòsits" que creia que s'havien produït durant les primeres setmanes del Govern.

stats