CENTRES D'INTERNAMENT D'ESTRANGERS
Política 07/01/2014

La CUP denuncia que el govern espanyol veta l'entrada de diputats al CIE de la Zona Franca

Quim Arrufat equipara aquestes centres amb "camps de concentració legals" i recorda les recents agressions que s'hi han denunciat

Roger Tugas
1 min
El diputat de la CUP Quim Arrufat

BarcelonaEl diputat de la CUP Quim Arrufat ha denunciat aquest dimarts que el govern espanyol ha denegat l'entrada al centre d'internament d'estrangers (CIE) als diputats del Parlament de la comissió de Justícia i Drets Humans que ho van sol·licitar. El parlamentari ha equiparat aquests centres amb "camps de concentració legals" i ha recordat que tots els grups de la cambra catalana van coincidir a demanar l'entrada al que hi ha situat a la Zona Franca.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Precisament on, com ha recordat Arrufat, fa uns dies diversos interns van denunciar agressions de la Policia Nacional després de protagonitzar una vaga de fam. "Ara calia", ha lamentat el diputat de la CUP, que ha assenyalat que "ja són diversos morts als CIE" i ha convocat a la manifestació que tindrà lloc l'11 de gener contra aquestes presumptes agressions i el tracte que hi reben els immigrants que hi estan reclosos.

stats