Política 02/07/2014

Camacho demana a Iceta que li faci costat per combatre un referèndum "il·legal"

La dirigent popular ofereix al socialista la màxima col·laboració per "lluitar junts contra el desafiament independentista"

Acn
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat a qui serà el nou primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que estigui al seu costat per defensar la Constitució i rebutjar un referèndum "il·legal".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Li demanaria a Iceta que tingui la màxima entesa amb totes les forces que defensem la Constitució, la democràcia i el compliment de les lleis", ha dit la líder popular en roda de premsa, on ha ofert al socialista la seva "màxima col·laboració per lluitar junts contra el desafiament independentista". Al seu parer, Catalunya necessita un PSC "que tingui clar que s'ha d'estar al costat de la Constitució i en contra d'un referèndum separatista, independentista i il·legal".

Després de la reunió de la direcció del PP, Sánchez-Camacho s'ha mostrat convençuda que Iceta optarà pel camí de la Constitució i en contra d'un referèndum il·legal després d'uns mesos de "manca seriosa de lideratge, de projecte i de compromís polític".

stats