Política 06/12/2013

Camacho i Rivera ataquen Navarro per l'absència del PSC en la manifestació per la Constitució

Els líders del PPC i de C's creuen que el socialista està carregat de "complexos" i que ha buscat "excuses" per no acudir a la mobilització

Acn
1 min
Alícia Sánchez-Camacho, a la manifestació del 6 de desembre en defensa de la Constitució, a Barcelona / MANOLO GARCÍA

BarcelonaL'endemà d'haver-se retratat junts amb militars i Llanos de Luna tot celebrant el 35è aniversari de la Constitució a Barcelona, Alícia Sánchez-Camacho i Albert Rivera han atacat aquest divendres Pere Navarro perquè el PSC –que sí que va anar a l'acte institucional de la delegada del govern espanyol– no ha participat en la manifestació constitucionalista d'avui.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tant la popular com el líder de Ciutadans han dit que Pere Navarro està carregat de "complexos" a l'hora de defensar la unitat d'Espanya i la Constitució.

Segons Rivera, "la pregunta avui no és qui és aquí, sinó qui falta". "Lamentem que PSOE i PSC no hi siguin, perquè és un dia important per a la democràcia espanyola, i a Catalunya especialment, on hem de reivindicar la vigència de la Constitució", ha dit. I ha relacionat aquesta posició dels socialistes amb els efectes que va provocar en el PSC "la deriva del tripartit".

Camacho també ha esmentat els "complexos" del PSC quan es tracta de fer "el que el PPC fa cada dia". "Ahir el PSC va celebrar la Constitució però avui posa excuses per no venir al carrer a fer-ho", ha retret la popular, que ha vinculat l'absència dels socialistes amb el fet que ells "no estan orgullosos de la Constitució i ho demostren no venint avui". Per Sánchez-Camacho, el PSC "porta massa temps sense rumb definit i avui gira l'esquena a la Constitució, que és l'únic instrument de democràcia i de convivència, com ells mateixos saben".

stats